Založ si blog

Pán herec Maroš Kramár, bývalý generálny prokurátor Michal Vaľo: Mečiarove amnestie nezabránili vyšetreniu smrti Remiáša

Rušenie Mečiarovej amnestie nie je divadelné predstavenie.

Pán herec Maroš Kramár si struhol jednu z hlavných úloh vo filme Únos. A potom si vystrúhal hanbu, keď zrejme uveril dramatickej tvorbe aj pri svojich prejavoch v parlamente. Ak tvrdí, že náš štát bol postavený na ľudskej krvi, mal by si najprv overiť fakty, kým uverí literárnemu dielu.

Bývalý generálny prokurátor Michal Vaľo 22. marca 2017 pre TA3 potvrdil slová svedka vyšetrovania smrti Remiáša z 19. marca 2017 na Slobodnom vysielači pána advokáta Ľubomíra Hlbočana, že vyšetrovanie prebehlo. Záver bol jasný, Remiáš zomrel bez cudzieho zavinenia. Počas jazdy autom mu začalo horieť auto na plyn. Nanešťastie vletel s ním do plotu zo železného pletiva. Pletivo obalilo auto, čím zabránilo Remiášovi otvoriť dvere, či rozbiť okno a zachrániť si život. Svedkovia vypovedali, že v kabíne bol Remiáš pri vedomí. Svedčí o tom aj ďalší dôkaz a to nájdený trojcestný ventil, ktorý Remiáš vypol. Každý vodič s autom na plyn vie, že ak dôjde počas jazdy k horeniu auta, musí tento ventil vypnúť. A to Remiáš aj urobil, čo svedčí o tom, že bol pri vedomí. Ak by vybuchol v aute nástražný systém, ten by zasiahol okamžite vodiča. Vodič by už nebol so stopercentnou istotou pri vedomí a teda by nemohol ventil vypnúť.

Únos je výborný film, ale ide len o umeleckú fikciu. Znakom každého vynikajúceho herca je, že hrá svoju rolu, akoby šlo o realitu, aj keď dielo je čistá fikcia. Pán Maroš Kramár je vynikajúci herec. Iste by som bol aj ja rád, keby niekto po prečítaní môjho práve vydaného románu Kričiace kamene, ktorý vyšiel koncom januára tohto roku v Ikare uveril tomu, že v ňom píšem o skutočnej nevyšetrenej vražde a preto ako jej možný páchateľ sa mi dnes vyhráža smrťou. Snažím sa stáť reálne nohami na zemi a preto viem, že pre tento román mi neprišla ostrá guľka ráže 9 mm a text nalepený z výstrižkov novín: Vojna likviduje čo vás čaká?

Snaha o rušenie Mečiarovej amnestie je dlhoročná vojna. Jej aktéri už majú dvoch mŕtvych. Jedným je Remiáš, u ktorého vyšetrovanie preukázalo, že šlo o nešťastnú náhodu. Druhým je M. B., ktorý navštívil nové spojky na Oskara Fegyveresa a potom šiel na políciu vypovedať, že smrť Remiáša nemá politické pozadie a Remiáš mal spory v podsvetí. Skôr než mohol M. B. svoju výpoveď zopakovať pred vyšetrovateľom, bol nájdený zhorený v aute tiež. Na rozdiel od smrti Remiáša mal M. B. zviazané ruky za chrbtom drôtom, čiže tu šlo nepochybne o vraždu. Čiže M. B. je možno skutočnou obeťou tejto vojny a nie Remiáš.

Preto sa nové spojky obávali reálne o svoj život, veď Oskar vyrobil video, v ktorom vystupovali, kde povedal, že ak sa Laukovi a Kovalčíkovi niečo stane, tak ich má na svedomí Mečiar s Lexom. Čiže ešte sa vraždy nestali a už boli označení vrahovia. Preto som s Laukom a Kovalčíkkom pripravil film Utajení svedkovia prehovorili, aby ich chránila verejná mienka; preto píšem aj dnes tieto blogy, aby som chránil vlastný život rovnakým spôsobom, ak polícia dnes napriek mojim už spomenutým podozreniam koná zvláštne a ostrý náboj a anonym vyhrážajúci sa mi smrťou chcela riešiť len ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

Darmo som argumentoval, že výhrážna zásielka mi prišla po mojej verejnej diskusii, na ktorú má vyzval verejne Pavol Demeš. A v tejto verejnej diskusii som hovoril o verejnosti neznámej skutočnej vražde M. B., nie o politikou vymyslenej vražde Remiáša. Darmo uvádzam aj podozrenie na neprispôsobivých susedov, ktorí má dve desaťročia rôzne šikanujú a zistil som, že osoba rovnakého mena vystupovala v médiách ako kukláč; či to, že osoba rovnakého mena má registrovanú firmu na likvidáciu munície.

Nikoho neobviňujem, ale ako radový občan si nemám ako overiť pravdu, na to sú orgány činné v trestnom konaní, ktoré prišli aj napriek zúriacej mediálnej vojny na to, že v prípade Remiáša nešlo o vraždu , hoci už Mečiara aj Lexu za ňu popravili.

Nepridávajte sa k mediálnym katom pán Kramár, na to ste príliš výborný herec, aby ste pochopili, kto sú skutočne obete. Remiáš to nie je, o čom hovorí vyšetrovací spis a som rád, že pán Demeš súhlasil so mnou aspoň v jednej veci, že by mal byť okamžite odtajnený; a nie až o sto rokov, lebo my žijeme tu a teraz! A niektorým ešte vždy preto ide o život!!!!

Hrabivci zo všetkých strán, zobuďte sa!

27.02.2018

Zastrelili novinára s jeho priateľkou. Každý normálny človek je zhrozený. Každý normálny človek to odsudzuje. Na Slovensku sa celá spoločnosť navyše zbláznila.

Všetko je možné a teda aj to, že prežívame tisícročia rovnaké problémy

20.04.2017

Je veľký rozdiel medzi operetou a muzikálom?

Je nás viac ako päťdesiat miliónov? Slovák je človek prírodný. ..

19.04.2017

Záujem o prírodu je u nás tradične veľký.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?