Založ si blog

Hrabivci zo všetkých strán, zobuďte sa!

Zastrelili novinára s jeho priateľkou. Každý normálny človek je zhrozený. Každý normálny človek to odsudzuje. Na Slovensku sa celá spoločnosť navyše zbláznila.

Vládni a mocenskí predstavitelia chcú všetko možné, aj rozpútať peklo. Opozičníci vykrikujú ďalšie nezmysly, aby ich tromfli a pripísali si nechutné morbídne body. A obe strany hovoria o návrate 90-tych rokov. Kde ste vtedy žili?! Vtedy ste ešte neboli na svete? Alebo ste uverili všetci bez výnimky, či ste z vládneho tábora alebo z opozičného vlastným lžiam?

V hektike týchto udalostí znie zo všetkých strán unisono rovnaký len jeden refrén, vraj ide o to isté, čo v prípade Remiáša . Dokonca už zaznelo tvrdenie, že Remiáša zavraždili, ba jeden pomýlenec tvrdil, že ho uniesli! Ktorý súd kedy od roku 1996 vyriekol rozsudok, že to bola vražda a únos??? Prečo niekto hyenisticky spája strašidelný osud dvoch mladých talentovaných ľudí s udalosťami spred 22 rokov, ktoré boli úplne iné?

Ba jeden vysoký predstaviteľ novinárov a veľmi múdry človek povedal, že táto udalosť viac zomkne novinárov, aby sa navzájom podporovali bez ohľadu na to, z akého sú média, keď im ide o život. Keby to nebolo tragické, tak je to na smiech! Pred rokom som dostal ostrý náboj spolu s jasným textom pozliepaným z výstrižkov novín: VOJNA LIKVIDUJE ČO VÁS ČAKÁ?

A čo sa stalo? Zo všetkých televízii o tom informáciu priniesla 1, slovom JEDNA! (TVJOJ) Vďaka Bohu za ňu! Z nemenovanej najsledovanejšej televízie mi jeden z najznámejších novinárov po takmer hodinovom rozhovore povedal, že mám nesprávne meno! Keby som sa volal inak, tak to dá, ale keďže sa volám Háber, tak nie! Z jednej nemenovanej (provládnej) televízie redaktor prišiel, reportáž nakrútil, ale mu ju v redakcii zakázali odvysielať. Z ďalšej nemenovanej spravodajskej televízie redaktor chcel za mnou prísť, ale mu to v redakcii zakázali!

A dnes? Vraj kto sa cíti z novinárov ohrozený, dostane tlačidlo na privolanie polície. Novinári majú všetko nahlasovať, aby boli chránení. Nuž za rok sa situácia zmenila. Postúpili sme v demokracii. Opozícia dokáže argumentovať a burcovať, vládna koalícia dokáže pomáhať a chrániť a novinári sú skvelí solidárni ľudia! Len prečo všade v demokratickom svete si o nás myslia opak? Lebo všetko je asi inak. Nezobudila sa opozícia, nezobudila sa koalícia a už vôbec nie novinári, len každý hrabivo na vlastné tričko si chce prihrabať viac bodov. Nezastaví ich zrejme pri tomto hrabaní nik a nič, ani smrť.

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.